Privacy Policy

Privacy Policy

Vi sætter pris på din interesse for vores hjemmeside. Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os. Nedenfor giver vi detaljerede oplysninger om håndtering af dine data.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Vi indsamler, opbevarer og behandler dine data til ordrebehandling af dit køb og efterfølgende garantikrav og i reklameøjemed. Personlige oplysninger indsamles, når du sender dem i forbindelse med din ordre eller når du åbner en kunde konto eller tilmelding til nyhedsbrevet.

En overførsel af dine personlige data til bruges af os i forbindelse med opfyldelsen af ​​kontrakten tjenesteydere (transportører, logistikvirksomheder, banker).

højre

Ifølge lov om Federal databeskyttelse har du ret til gratis oplysninger om dine lagrede data, og en ret til berigtigelse, blokering eller sletning af data.

E-mail-reklame (med Newsletter Sign)

Ved tilmelding til nyhedsbrevet, er din e-mail Dresse til reklameformål bruges, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Du kan afmelde når som helst.


Brug af cookies

På vores hjemmeside, vi bruger såkaldte. Cookies. Cookies (kiks, cookies) er små filer, der er gemt på din harddisk og gemme specifikke indstillinger og data til udveksling med vores system via din browser. Denne lagring hjælper os til at tilpasse hjemmesiden efter dig, og forenkler brugen, fx ved specifikke input fra du er gemt, så du ikke behøver at holde gentage. Din browser tillader dig restriktive indstillingerne for brug af cookies, som kan forårsage vores tilbud er ikke længere begrænses eller virker for dig. Cookies kan også slettes der.

Brug af cookies

For at gøre at besøge vores hjemmeside attraktiv og give mulighed for anvendelse af visse funktioner, vi bruger på forskellige sider af cookies. Disse er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, er efter afslutningen af ​​browseren session, så når du lukker din browser, slettes (såkaldte. Session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og tillade os eller vores partnervirksomheder, at browseren på den næste besøg genkende (persistent cookies). Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af ​​cookies og beslutter individuelt om deres accept eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. I den ikke-accept af cookies, kan funktionaliteten af ​​vores websted begrænses

Session cookies

Sessionen (også kaldet session cookies) bliver slettet, når du lukker din browser.

Lang sigt cookies

Det kan bruges i vores cookies, der forbliver med dig på harddisken. Aldersgrænsen er sat for din bekvemmelighed på en dato i fremtiden. På et andet besøg vil så automatisk registrere, at du har været med os, og som input og indstillinger, du foretrækker. (Såkaldte. Langsigtede cookies).

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. ( "Google"). Google Analytics bruger. "Cookies", tekstfiler, der gemmes på din computer, for at hjælpe med at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af den cookie, om din brug af denne hjemmeside er normalt overføres til en Google-server i USA og opbevaret dér. I tilfælde af aktivering af IPAnonymisierung på denne hjemmeside, vil din IP-adresse blive afkortet i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i en anden kontraherende stat ende aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i særlige tilfælde vil det fulde IP-adresse sendes til en Google-server i USA og forkortes der. På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde umReports om hjemmeside aktiviteter og yde andre med hjemmesiden og derInternetnutzung relaterede tjenester til hjemmesiden operatør. Foretages som en del af Google Analytics, at din IP-adresse vil ikke blive fusioneret med andre data fra Google. Du kan afvise brugen af ​​cookies ved at justere din browser software; men vi påpege, at du eventuelt kan bruge i deres fulde udstrækning i dette ikke tilfældet alle funktioner på denne hjemmeside.

datasikkerhed

Dine betalingsoplysninger er i bestillingsprocessen over internettet. Vi sikrer vores hjemmeside og andre systemer gennem tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring og distribution af dine data af uautoriserede personer. Du bør holde din adgang oplysninger fortrolige, og luk browservinduet, når du er færdig med din kommunikation med os, især hvis du deler din computer med andre.

Kontakt for Privacy

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller anvendelse af personoplysninger, videregivelse, korrektion, blokering eller sletning af data og tilbagekaldelse af tilladelser tildelte, kontakt venligst:

ikke fordi vi ikke er permanente Autoamtisierung persondata ansat.
Ernst Ludwig Kirchner Street 9
67227 Frankenthal
Hobby-crafts@web.de

Tilbagekaldelse af samtykke

Tilladelserne på vores hjemmeside muligvis godkendt af dig (for eksempel til en e-mail-nyhedsbrev vilkår) har vi hver logget og gemt. Du kan tjekke med os indholdet af hver af disse samtykke til enhver tid. Kontakt venligst denne e-mail til vores ovennævnte kontaktperson for databeskyttelse. Vi ønsker at advare dig om, at du gav samtykke til enhver tid kan tilbagekalde for fremtiden.

Klarna Privacy Policy

Brug af personlige data, når du vælger Klarna som betalingsmetode, hvis du har valgt Klarna betalingstjenester Klarna faktura og Klarna som en betalingsmulighed, har du aftalt, at vi kræves til afvikling af fakturaen køb og en identitet og kredit check, følgende personoplysninger som for- og efternavn, adresse, fødselsdato, køn, e-mail-adresse, IP-adresse, telefonnummer, og til afvikling af faktura køb Nødvendige data i forbindelse med ordren, da antallet af elementer, varenummer, fakturabeløb og skat i procent har indsamlet og sendt til Klarna. Den Om gennemsnit af disse data er så Klarna oprette en faktura til at behandle dit køb med regningen betaling, du ønsker, og kan udføre identitet og kredit check. Her Klarna har ifølge demBundesdatenschutzgesetz en legitim interesse i videregivelse af personoplysninger på køber og kræver, at indhente oplysninger med kreditoplysningsbureauer med henblik på identitet og kredit check. I Tyskland kan dette være følgende kreditoplysningsbureauer:

• schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden

• Bürgel Business Information GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg

• Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen

• infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden

Som en del af afgørelsen om oprettelse, implementering eller ophør af kontraktforholdet vil indsamle og bruge Klarna bortset fra en adresse verifikation og oplysning om datoen for betaling af Køber, og sandsynligheden værdier for denne adfærd i fremtiden. Beregningen af ​​disse værdier ved resultattavle Klarna er baseret på et videnskabeligt anerkendte matematiske statistiske metoder udført. Disse Klarna er blandt andet at bruge dine adressedata. Hvis der efter denne beregning viser, at dit kredit ikke er givet, vil Klarna informere dig omgående. Tilbagekaldelse af brug af personoplysninger Modsatte Klarna

1. Du kan altid trække dit samtykke til brug af personoplysninger mod Klarna. Men Klarna eventuelt yderligere er berettiget til at behandle personoplysninger til at bruge og give, for så vidt som der er relevante for den kontraktlige betaling forarbejdning gennem Klarna ydelser nødvendige lovpligtige, eller kræves af en domstol eller myndighed.

2. Selvfølgelig kan du altid få oplysninger om de personlige data, der lagres af Klarna. Denne lov sikrer loven Federal databeskyttelse. Hvis du er en køber, der ønsker det, eller ønsker at fortælle Klarna ændres til de lagrede data, så du kan kontakte datenschutz@klarna.de.