Databeskyttelseserklæring

Databeskyttelseserklæring

Medmindre andet er angivet nedenfor, er levering af dine personoplysninger hverken juridisk eller kontraktmæssig obligatorisk eller kræves for indgåelse af en kontrakt. Du er ikke forpligtet til at levere dine data. Ikke at give det vil have nogen konsekvenser. Dette gælder kun så længe behandlingsprocedurerne nedenfor ikke angiver andet.
"Personlige data" er oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Server logfiler Du kan bruge vores websites uden at indsende personlige data. Hver gang du åbner vores hjemmeside, overføres brugerdata af din internetbrowser og gemmes i protokollefiler (serverlogfiler). Disse gemte data indeholder f.eks. Navn på opkaldet, dato og klokkeslæt for anmodningen, mængden af ​​data, der overføres, og den udbyder, der foretager anmodningen. Disse data tjener udelukkende til at sikre en velfungerende drift af vores hjemmeside og forbedre vores tilbud. Det er ikke muligt at tildele disse data til en bestemt person.
Indsamling og behandling, når du bruger kontaktformularen Når du bruger kontaktformularen, samler vi kun dine personlige data (navn, e-mail-adresse, meddelelsestekst) i det omfang, du stiller til rådighed. Databehandlingen er med det formål at kontakte. Ved at indsende din besked accepterer du behandlingen af ​​dine overførte data. Behandling vil blive udført på baggrund af kunst. 6 (1) tændt. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af ​​den behandling, der udføres med dit samtykke, indtil opsigelsen. Vi bruger kun din email-adresse til at behandle din anmodning. Endelig slettes dine data, medmindre du har aftalt at behandle og bruge yderligere.
Kundekonto Når du åbner en kundekonto, indsamler vi dine personlige data i det omfang, der er angivet der. Databehandlingen er med det formål at forbedre din indkøbsoplevelse og forenkle ordrebehandling. Behandlingen vil blive udført på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. et GDPR med dit samtykke. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af ​​den behandling, der udføres med dit samtykke, indtil opsigelsen. Din kundekonto slettes derefter.
Indsamling, behandling og brug af personoplysninger i ordrer Når du sender en ordre, indsamler og indsamler du kun dine personlige data, hvor dette er nødvendigt for at opfylde og håndtere dine anmodninger. Levering af data er nødvendig for indgåelse af en kontrakt. Undladelse af at levere det vil forhindre indgåelse af en kontrakt. Behandlingen vil ske på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. b GDPR og er påkrævet for opfyldelse af en kontrakt med dig. Vi videresender ikke dine data til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke. Dette udelukker kun vores servicepartnere, som vi har brug for for at kunne håndtere kontraktforhold eller serviceudbydere, vi bruger til at behandle en ordre. Sammen med modtagerne nævnt i klausulerne i denne databeskyttelseserklæring kan disse være modtagere i følgende kategorier: Fragtudbydere, betalingstjenesteudbydere, merchandise management serviceudbydere, tjenesteudbydere til ordrebehandling, webhoste, it-tjenesteudbydere og dropshipping-forhandlere . Vi overholder strengt lovmæssige krav i alle tilfælde. Omfanget af dataoverførslen er begrænset til et minimum.
Käufersiegel rating system Vores hjemmeside anvender ratingsystemet "Käufersiegel" af Händlerbund Management AG (Torgauer Straße 233 B, 04347 Leipzig). Efter din bestilling vil vi gerne bede dig om at evaluere og kommentere dit køb hos os. Vi vil skrive til dig til dette formål i løbet af behandlingen af ​​kontrakten, idet du benytter det tekniske system af leverandøren af ​​Käufersiegel-vurderingsværktøjet til behandling af ordren. Behandling udføres på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. f GDPR på grund af vores berettigede interesse for en sandfærdig, verificeret evaluering af vores tjenester. Du har ret til at veto denne behandling af dine personlige data i henhold til kunst. 6 (1) tændt. f GDPR ved at kontakte os af hensyn til din personlige situation. Din e-mail-adresse vil kun blive brugt til dette formål og vil især ikke blive brugt til yderligere reklame og vil heller ikke blive videresendt til andre tredjeparter. De personlige data, der er gemt til dette formål i det tekniske system af "Käufersiegel" ratingværktøjet, vil blive slettet tre måneder efter levering af varer registreret til evaluering.
Brug af din email-adresse til mailing af nyhedsbreve Vi bruger din emailadresse uden for kontraktlig behandling udelukkende til at sende dig et nyhedsbrev til vores eget markedsføringsformål, hvis du udtrykkeligt har aftalt det. Behandlingen vil blive udført på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. et GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke uden at påvirke lovligheden af ​​den behandling, der udføres med dit samtykke, indtil opsigelsen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at bruge det relevante link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os. Din e-mail-adresse bliver derefter fjernet fra distributøren.
Videresendelse af din e-mail-adresse til rederier for oplysninger om fragtstatus Vi sender din e-mail-adresse til rederiet i forbindelse med kontraktlig behandling, hvis du udtrykkeligt har aftalt dette i ordreprocessen. Forsendelsen er med det formål at oplyse dig via e-mail på forsendelsesstatus for din ordre. Behandlingen vil blive udført på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. et GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke ved at kontakte os eller transportselskabet uden at påvirke lovligheden af ​​den behandling, der udføres med dit samtykke, indtil opsigelsen.
Brug af personoplysninger, hvis du vælger Klarna som betalingsmetode Hvis du har valgt Klarnas betalingstjenester Klarna faktura og / eller Klarna lejekøb som betalingsopsætning, har du accepteret at indsamle og overføre til Klarna følgende krævede personoplysninger til håndtering af køb på konto og identitets- og kreditcheck som fornavn, efternavn, fødselsdato, køn, e-mail-adresse, IP-adresse og telefonnummer samt de data, der kræves for at håndtere købet på konto, der er forbundet med ordren, f.eks. antallet af varer, vare numre, faktura beløb og skatter i procent. Databehandlingen giver os mulighed for at tilbyde betalingsmåder for køb på konto og leje køb samt den nødvendige kreditcheck. Behandlingen vil blive udført på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. et GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af ​​den behandling, der er udført med dit samtykke, indtil opsigelsen. Disse data overføres, så Klarna kan producere en faktura til håndtering af dit køb med din ønskede fakturabehandling metode og foretage en identitets- og kreditcheck. Klarna kræver køberens personlige data for at indsamle oplysninger fra kreditbureauer med henblik på identitet og kreditkontrol. I Tyskland kan disse være følgende kreditagenturer: - Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden - Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg - Kreditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen - Infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden. I forbindelse med beslutningen om grundlæggelsen, gennemførelsen eller opsigelsen af ​​kontraktforholdet vil Klarna sammen med en adressecheck indsamle og bruge oplysninger om køberens tidligere betalingsadfærd samt sandsynlighedsværdier for denne adfærd i fremtiden. Klarna vil beregne disse scoreværdier på grundlag af en videnskabeligt anerkendt matematisk og statistisk procedure. Klarna vil blandt andet bruge dine adressedata til dette formål. Hvis denne beregning viser, at du ikke er kreditværdig, vil Klarna straks informere dig om det. Tilbagekaldelse af Klarnas brug af personoplysninger 1. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til brugen af ​​personoplysninger til Klarna. Klarna kan dog fortsat være berettiget til at behandle, anvende og videregive personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktmæssigt overensstemmende håndtering af betaling af Klarnas tjenester, er lovligt foreskrevet eller opmuntret af en domstol eller en myndighed. 2. Du kan selvfølgelig få oplysninger om de personlige data, som Klarna opbevarer. Denne ret er garanteret af Bundesdatenschutzgesetz (Federal Data Protection Act). Hvis du som køber ønsker dette eller ønsker at dele ændringer i forbindelse med de lagrede data hos Klarna, kan du sende en email til datenschutz@klarna.de.
Brug af PayPal
Alle PayPal-transaktioner er omfattet af PayPal Data Privacy Statement. Du kan finde dette på https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-prev?locale.x=da_GB


Cookies Vores hjemmeside bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes i en brugers internetbrowser eller af brugerens internetbrowser på deres computersystem. Når en bruger opretter et websted, kan en cookie gemmes på brugerens operativsystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk tegnstreng, der gør det muligt for browseren at blive tydeligt identificeret, når hjemmesiden opkaldes igen. Vi bruger cookies til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Cookies tillader også vores systemer at genkende din browser efter en sideændring og tilbyde tjenester. Nogle funktioner på vores hjemmeside kan ikke udbydes uden brug af cookies. Disse tjenester kræver, at browseren skal genkendes igen efter en sideændring.
Vores hjemmeside bruger også cookies til at give os mulighed for at analysere surfing opførsel af besøgende på vores hjemmeside.

Behandling udføres på grundlag af § 15, stk. 3, TMG (Telemedia Act) samt kunst. 6 (1) tændt. f GDPR på grund af vores berettigede interesse i ovennævnte formål. Data indsamlet på denne måde er pseudonymiseret ved hjælp af teknologiske foranstaltninger. Det er derfor ikke muligt at forbinde dataene til din person. Dataene gemmes ikke sammen med andre personlige data vedrørende dig. Du har ret til at veto denne behandling af dine personlige data i henhold til kunst. 6 (1) tændt. f GDPR ved at kontakte os af hensyn til din personlige situation. Cookies gemmes på din computer. Du har derfor fuld kontrol over brugen af ​​cookies. Ved at vælge tilsvarende tekniske indstillinger i din internetbrowser, kan du forhindre lagring af cookies og overførsel af de data, de indeholder. Cookies, der allerede er gemt, kan slettes når som helst. Vi vil dog gerne påpege, at dette kan forhindre dig i at udnytte alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud. Ved hjælp af nedenstående links kan du finde ud af, hvordan du administrerer cookies (eller deaktivere dem blandt andet) i større browsere: Chrome Browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=da Internet Explorer : https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da-US/kb/enable -og-deaktiver-cookies-website-præferencer Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-og-website-data-sfri11471/mac


Brug af Google Analytics Vores hjemmeside bruger webanalysetjenesten Google Analytics af Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google"). Databehandlingen tjener til at analysere denne hjemmeside og dens besøgende. Google vil bruge disse oplysninger på vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om hjemmesiden aktivitet og at levere andre tjenester til hjemmesiden operatøren vedrørende websted og internetbrug. IP-adressen, som din browser har fået som led i Google Analytics, er ikke forbundet med andre data, som Google besidder. Google Analytics bruger cookies, som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien vedrørende din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. IP-anonymisering aktiveres på denne hjemmeside. Google bruger dette til at forkorte din IP-adresse på forhånd inden for EU's medlemsstater eller i andre signatarer til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse overføres til en Google-server i USA og forkortes der. Dine data kan sendes til USA. Overførsel af data til USA dækkes af Europa-Kommissionens beslutning om tilstrækkelighed. Behandling udføres på grundlag af kunst. 6 (1) tændt. f GDPR på grund af vores berettigede interesse for behovsbaseret og målrettet design af hjemmesiden. Du har ret til at veto denne behandling af dine personlige data i henhold til kunst. 6 (1) tændt. f GDPR ved at kontakte os af hensyn til din personlige situation. Du kan forhindre lagring af cookies ved at vælge tilsvarende tekniske indstillinger i din internetbrowser; Vi vil dog gerne påpege, at dette kan forhindre dig i at udnytte alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud. Du kan også forhindre indsamling af data (herunder din IP-adresse), der genereres af cookies og relateret til din brug af hjemmesiden af ​​Google samt behandlingen af ​​disse data af Google ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt på følgende link [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da)]. Du kan angive en opt-out-cookie for at forhindre indsamling af Google Analytics på tværs af enheder. Opt-out cookies forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger denne hjemmeside. Du skal fravælge alle systemer og enheder, der er i brug, for at dette kan fungere grundigt. Hvis du klikker her, er opt-out-cookie indstillet: Deaktiver Google Analytics (javascript: gaOptout ()). Du kan finde mere detaljerede oplysninger om vilkår og betingelser for brug og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/ og på https://policies.google.com/?hl=da . Varighed af opbevaring Efter kontraktmæssig forarbejdning er dataene oprindeligt opbevaret i garantiperiodens gyldighedsperiode og derefter i overensstemmelse med lovens opbevaringsperioder, især skat og handelsret, og derefter slettet efter perioden er gået, medmindre du har accepteret at videreforarbejde og bruge.
Den berørte persons rettigheder Hvis de juridiske krav er opfyldt, har du følgende rettigheder i henhold til kunst. 15 til 20 GDPR: Ret til information, korrektion, sletning, begrænsning af behandling, dataoverførbarhed. Du har også ret til indsigelse mod behandling baseret på kunst. 6, stk. 1, GDPR, og forarbejdning med henblik på direkte markedsføring i henhold til art. 21 (1) GDPR.
Kontakt os til enhver tid. Vores kontaktoplysninger findes i vores aftryk.
Ret til at klage til den regulerende myndighed Du har ret til at klage til den regulerende myndighed i henhold til kunst. 77 GDPR, hvis du mener, at dine data ikke behandles lovligt.
sidste opdatering: 25.04.2018

Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelse Mere om cookies »