Gratis Tiffany Folie

  • Geplaatst op
  • 0
Gratis Tiffany  Folie

Voor onze klantenorders deze week hebben we een gratis Folie blat met Tiffany-vensterafbeeldingen in het pakket gelegt. Orders die dit weekend (vanaf 26.04.2019) binnenkomen, krijgen deze Tiffany Folie als klein "dank u"  Tot de folien op zijn!

Vandaag heb ik wat tijd genomen en de vlinder van de Tiffany-folie blat met Copic-pennen geschilderd.

Bij het kleuren heb ik een wit vel papier onder de transparante folie gelegd, zodat het gewoon beter zichtbaar is. Als de verf goed droog is, knip ik de afbeelding uit en knutsel ik in een kaart, of misschien als een raamdecoratie ... of een decoratieve lamp ..?
Zodra ik klaar ben, laat ik je zien wat ik ermee heb opgeroepen. Natuurlijk, als je je werken wilt laten zien, kijk ik er erg naar uit! Ik kijk ook uit naar uw ideeën, u kunt hier ook iets opschrijven ..

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een opvouwbare kaart. Ik heb een kaart in reliëf gemaakt, passepartout met stencils gesneden en de Tiffany-afbeelding in passe-partout geplakt. Een mooie dekoband en klaar is de staande en opvouwbare kaart.

Tip! Deze Tiffany-beelfjes gaan er zeker bijzonder mooi uitzien met het glaseffect: CRYSTAL TINTS

We beginnen een uitdaging op 01.05.2019, met je werken met deze vensterafbeeldingen! Doe mee en win! Zie ook binnenkort in onze Challenge Blog, hier op onze webshop. We kijken uit naar uw deelname. Wanneer u deelneemt, schrijf ons een kort briefje, hieronder onder "Schrijf ons een opmerking". En ja, er is iets om te winnen! Laat je verrassen. Met vriendelijke groet van het Hobby-Crafts24 Team! Tot binnenkort, veel creatieve groeten,

Uw Marina Hutflies 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »