GRATIS Anleitung / GRATIS Instrukties voor deze: Karte gestaltet mit "Etstechnieck" mit Embossingsfolder und Stempelink

  • Geplaatst op
  • 0
GRATIS Anleitung / GRATIS Instrukties voor deze: Karte gestaltet mit "Etstechnieck" mit Embossingsfolder und Stempelink

Dieser Karte ist auf  Kraft Karton erstellt.

Prägeordner mit Blumen ist mit brauner Stempeltinte betupft. Dabei die Blumen mit brauner Inkt etwas brauner gestrichen. Den Schmetterling ist mit brauner Stempeltinte gestempelt und ausgeschnitten. Die Fühler sind abgeschnitten. Auf dem Hintergrundpapier der Karte ist den Schmetterling und die Blumen nochmals gestempelt. Die Ränder des Schmetterlings und den Hintergrund mit brauner Tinte und einem Mischwerkzeug etwas brauner gemacht. Dann ist mit einem weißen Gellstift einige Akzente gesetzt. Schließlich der Schmetterling mit Schaumstoffblöcken als 3D geklebt.

---

Schmetterling Stempel Artikel Kh4550638

---

(NL)
Bij de kaart hierboven heb ik kraft karton gebruikt.
De embossingfolder met bloemetjes heb ik ingesmeerd met bruine stempelinkt. De bloemen heb ik nog een beetje bruiner geverfd met bruine distress-inkt. De vlinder stempelde ik met bruine stempelinkt en knipte ik uit. De voelsprieten knipte ik eraf. Om ze toch nog op de kaart te hebben, stempelde ik nog een vlinder op het achtergrondpapier met de bloemetjes. De randen van de vlinder en het achtergrondje heb ik wat bruiner gemaakt met bruine inkt en een blending tool. Daarna heb ik nog wat accenten getekend met een witte gelpen. Tot slot heb ik de vlinder met foamblokjes vastgeplakt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »