Tilbage

Vi starter en udfordring den 01.05.2019 med dine værker med disse vinduesbilleder!

  • 29 / 04 / 2019 0
Vi starter en udfordring den 01.05.2019 med dine værker med disse vinduesbilleder!

Send dine værker med link fra din Blogspot / Facebook / Instragram eller via e-mail til vores email-adresse Hobby-Crafts@web.de

Info om denne raffle / Udfordring 05/2019:
På vores kundes ordrer sætter vi som vores lille "tak", gratis et dias med Tiffany-vinduesbilleder i pakken. Selv den næste uge, indtil lageret af dias er alt.
min version ..

I dag tog jeg lidt tid og malede sommerfuglen fra Tiffany vindueskovlen med Copic penne. Når jeg har farvet, har jeg lagt et hvidt ark papir under den gennemsigtige film, så den er bare bedre synlig. Hvis maling er godt tørret, vil jeg klippe ud billedet og tinker i et kort, eller måske som et vinduesindretning .. eller en dekorativ lampe ..?


Så snart jeg er færdig, vil jeg vise dig, hvad jeg troede på det. Selvfølgelig, hvis du vil vise dine værker, glæder jeg mig virkelig til det! Jeg ser også frem til dine ideer, du kan også skrive noget her nede.
Jeg valgte endelig et foldekort. Jeg har præget et kort, passepartout skåret med stencils og limt Tiffany-billedet i passepartout. En smuk dekoband og færdig er stående og foldet kort.

Tip! Disse Tiffany-billeder vil helt sikkert blive særligt smukke med glasvirkningen: CRYSTAL TINTS

Vi starter en udfordring den 01.05.2019 med dine værker med disse vinduesbilleder! Deltag og vind! Vi ser frem til din deltagelse. Når du deltager, skriv kun en kort note, her under under "Skriv os en kommentar". Og ja, der er noget at vinde! Lad dig blive overrasket. Med venlig hilsen fra Hobby-Crafts24 Teamet!

Vi ses snart, mange kreative hilsner,
Din marina

 

 

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenlign produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelse Mere om cookies »